Omarm diversiteit en verschillende perspectieven

Veel bedrijven verwelkomen en omarmen diversiteit officieel. Maar wat betekent dat eigenlijk? Hoe kan dit leiden tot een goede zaak voor iedereen en hoe het verschillende geesten en perspectieven toevoegt. Hoe kun je alle verschillende personages op het werk of in het leven het beste gebruiken?

Omarm diversiteit en verschillende perspectieven

reflecteren

Waarom is dat belangrijk:

het omarmen van diversiteit op papier of een website is één ding, maar het doen in het dagelijks leven is heel anders. Hoe de diversiteit van mensen en geesten op het werk het beste kan worden aangepakt, is een complexe taak. Het is noodzakelijk om je eigen positie te heroverwegen en nederig te zijn en andere gedachten ideeën en benaderingen te geven

Hoe dit te benaderen:

 • Wees bescheiden en maak niet de enige mening of manier om iets te doen

 • Luister en leer hoe anderen zich voelen en zie hetzelfde op een andere manier

 • een aanpak definiëren die voor iedereen werkt en rekening houden met alle ideeën

 • een open omgeving creëren

 • vaststellen van gemeenschappelijke regels en waarden op het werk

 

pexels-photo-933964

Anderen meenemen en waarderen, zal op de lange termijn vruchten afwerpen, maar het is belangrijk om eerst te gaan zitten en na te denken. Richt je niet op het verschil van een persoon alleen homo's willen niet worden gereduceerd tot seksuele geaardheid en mensen met een andere huidskleur zijn meer dan alleen een kleur, vooral op het werk gericht op de mensen die geen stereotypen hebben.

Mensen willen geaccepteerd worden maar niet in een hoek worden gezet omdat ze anders zijn en nee, het zou niet helpen om uitspraken te doen alsof ik geen probleem heb met ...

Er zou in de eerste plaats geen probleem moeten zijn en daarom zou niemand zo'n verklaring moeten afleggen.

Diversiteit op het werk mag anderen niet tolereren, het moet in verschillende karakters binnen een groep of een team tot uiting komen.

De personages die mensen op het werk kunnen laten zien

De Denker

Dit teamlid is nogal introvert, analyseert en denkt veel.

Hij of zij heeft tijd nodig om na te denken en te beoordelen. Als u bijvoorbeeld een teambijeenkomst plant, zouden deze teamleden graag een agenda hebben voor hen, zodat zij ideeën en dingen kunnen bedenken die zij op voorhand willen zeggen.

De adaptieve leider

Dit teamlid neemt complexe situaties taken en processen aan en kan dit op een voor iedereen gemakkelijk te begrijpen manier vertalen. Dit personage kan ingewikkelde zaken snel verwerken en snel aanpassen. Dit kan een ideale coachmentor of trainer zijn binnen een groep of een team.

The Creative

Dit teamlid komt constant met nieuwe ideeën op de proppen. Ze hebben slechts een kleine hint nodig en ze beginnen veel ideeën, gedachten en nieuwe manieren te ontwikkelen om iets te doen. Dit teamlid is erg waardevol om nieuwe manieren van doen te overwegen. De uitdaging is dat creatieven vaak ongestructureerd zijn. Als ze een structuur krijgen voor hun gedachten en ideeën, kunnen ze leiders worden bij het ontwikkelen van nieuwe benaderingen.

Het sociale

Dit teamlid kan goed opschieten met iedereen binnen en buiten het bedrijf. Ze kunnen erg belangrijk zijn om een ​​team bij elkaar te houden of nieuwe klanten te winnen. Ze zijn van nature een vertrouwde adviseur een persoon die vertrouwd en gewaardeerd wordt. Ze gedijen goed bij interactie en bij mensen zijn.

De waarde gebaseerd

Dit teamlid leeft volgens een reeks waarden waarvan de ethiek altijd op de eerste plaats komt. Het gaat om eerlijkheid op het werk binnen een team en hoe zaken gedaan moeten worden. Dit lid geeft een voorbeeld van hoe na te denken over het belang van waarden en ethiek is eerst ook een essentieel onderdeel in het bij elkaar houden van mensen.

Brining It Together

Er zijn verschillende karaktereigenschappen die we allemaal hebben en we hebben allemaal verschillende achtergronden en op cultuur gebaseerde waarden. Bijvoorbeeld in Duitsland of Nederland is er vaak een zeer directe benadering die mensen duidelijk zeggen wat ze willen en wat ze denken en ze verwachten een eerlijke directe communicatie. In het VK is er meer een goed opgeleide diplomatieke benadering van communicatie en dat kan vaak leiden tot verwarring of conflicten wanneer ze samen worden gebracht.

Hoe dit het beste te doen:

 • Houd er rekening mee dat cultuur en achtergrond kunnen leiden tot een ander beeld dan het uwe

 • Houd in gedachten dat we allemaal verschillende karaktervoorkeuren hebben en dat we allemaal op onze eigen manier moeten worden beschouwd

 • Praat en bespreek verschillende manieren binnen uw team of groep en verkrijg een gemeenschappelijk begrip en stel een gedragscode op voor uw team of uw groep op het werk

 • Zorg ervoor dat u alle verschillende leden van het team of de groep opneemt en concentreer u op het samen verder brengen van dingen

 • Herinner uzelf en alle anderen eraan de verschillen in denken en naderen gedurende 5 minuten per dag te onthouden

 • Vier samen succes en neem iedereen op

Conclusie om moeilijke vragen in een sollicitatiegesprek te doorgronden:

 • Denk na over verschillen en maak een manier om het beste te werken als een team of groep op het werk
 • Wees bescheiden en luister onthoud dat anderen een andere kijk op dingen en een andere benadering hebben
 • Wees gefocust op het samen verder brengen van dingen, inclusief iedereen

Laat een antwoord achter

%d- bloggers vinden dit leuk:
Spring naar werkbalk
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close