Waarom het nodig is om op te staan ​​tegen pesten

Maandag schreef ik een bericht waarin ik zei dat de enige persoon die je droom stopzet, jij ben. Dezelfde dag ontving ik een e-mail van Jack Parson, een jonge ondernemer met een droom en een missie. Hij schreef me dat hij het pesten beu was. Het herinnerde me vaak aan het feit dat ik met pesten te maken kreeg en ik besloot dat het niet alleen OK of goed is om te protesteren tegen pesten.

Waarom het nodig is om op te staan ​​tegen pesten

Waarom doen ze dit

  • Waarom pesten mensen anderen

  • Waarom doet xxx mij dit?

  • Waarom ………….

Hoewel we ons dat vaak vragen. Er is eenvoudigweg geen logische reden of een goed antwoord. Mensen die slecht praten over jou proberen je pijn te doen of te vernietigen, of dat nu op het werk is of op school of op het internet. Het enige dat ze op zijn best kunnen winnen, is dat 5 seconden gevoel van zich boven iemand anders voelen. In feite zijn ze niet alleen zichzelf hulpeloze verliezers.

Ik zou willen dat diegenen die discussies plaatsen op beledigingen of sabotage proberen en slecht over iemand praten, zich een moment afvragen:

Waarom:

  • Waarom doe ik dit, wat zal ik erbij winnen?

  • Waarom zou ik dit doen en me zo gedragen?

  • Waarom zou het kwetsen en vernietigen van een mens mij een beter persoon maken?

  • Waarom is dit de manier waarop ik wil dat anderen me zien?

We beheren ALLEN ons eigen merk:

Op de werkschool of in het leven zijn we de managers van onze eigen merken. Dat betekent dat we verantwoordelijk zijn voor hoe iemand anders ons ziet. Is pesten - verbaal of tactisch geweld de manier waarop ik erkend wil worden?

Waarom pesten een serieus probleem is

Pesten vernietigt mensen

soms leidt het degenen die worden gepest tot depressie soms zelfs tot zelfmoord dan 60% van de werkgerelateerde ziekte is gebaseerd op stress en een groot deel hiervan is niet vanwege het werk zelf, maar over pesten.

Ieder van ons heeft elke dag de mogelijkheid om te kiezen of we het leven van anderen hel willen maken of dat we op de best mogelijke manieren handelen die we kunnen.

Pesten zuigt de energie en vreugde uit ons wanneer we het steeds weer onder ogen moeten zien en het zal veel moed en kracht vergen om vooruit te komen. Het is moeilijk om, zoals ik op maandag schreef, er niet bij stil te staan, maar om kracht en moed te nemen om onze doelen in het leven te blijven nastreven.

Wat kun je doen als je met pesten geconfronteerd wordt?

Verhoog zelf de afstand boven je en adresseer deze

Kom niet op het niveau van degenen die irrationeel en gek doen. Houd afstand van hen hun woorden en daden.

Vermijd pesters om ze op afstand te houden en houd een persoonlijke afstand als je ze moet afhandelen. Gebruik je vrienden om je te helpen erover te praten en hun perspectief te krijgen. Verlies geen slaap of jezelf vanwege het pesten. Blijf erboven en ga verder op je eigen manier. Als het gebeurt op het werk of op school, adres het en geef aan hoe het pesten je voelt. Pesten is geen komedie of gewoon een paar slechte moppen pesten is iets dat we moeten aanpakken en waarover we het hebben.

U beheert uw merk en handelt op een manier waarop u wilt dat anderen zien dat u dat niet verliest en dat zij die u pesten op afstand houden.

Vecht voor jou je droom en sta op of neem in mijn geval nu op tegen pesten

Ik had zelf last van pesten als ik ertegen sta en trouw zijn aan jezelf en je eigen waarden is de beste weg vooruit die ik heb gevonden. Er is een gevaar om jezelf te verliezen wanneer je gepest wordt om alle energie kwijt te raken en zelfs de wil om voor mij de beste uitweg te vinden, was erover praten en vechten niet voor mezelf maar voor wat ik geloof.

We worden elke dag vele malen getest door degenen die pesten belangrijk is om te onthouden dat we die tests kunnen doorstaan. We kunnen erbovenop komen en gaan doen waar we in geloven.

Jack Parson heeft dit gedaan, hij heeft een you tube video gemaakt om te laten zien waar hij voor staat en waar hij in gelooft.

Daarom wil ik deze video hier opnemen:

https://youtu.be/cRZGuwqcMMkLaat een antwoord achter

%d- bloggers vinden dit leuk:
Spring naar werkbalk
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close