Vecht het negatieve

Zijn we ooit aan het werk geweest en heeft een collega alle energie uit de kamer gezogen en van ons met zijn negativisme? Voelen we ons soms overweldigd door stress en downs, vooral op het werk? Hier enkele manieren om dat te veranderen.

Vecht tegen het negatieve

 

We zetten onszelf uit

Waarom is dat verkeerd

Als we na verloop van tijd meer en meer van onze energie verliezen, beginnen we onszelf uit te schakelen. Iedereen heeft een beperkte energie en burn-out is een reële bedreiging. Het zal ons team of ons bedrijf niet helpen als we ongelukkig en onproductief worden door op het werk onze grenzen te overschrijden.

Hoe ermee om te gaan

Neem de tijd om vrienden te ontmoeten, laat ons vrijaf nemen om te lezen of te sporten. We moeten allemaal opladen en terug naar ons best doen. Anders komen we in de val om ongelukkig en onproductief te worden.

We concentreren ons op problemen

We zijn gefocust op problemen

Op het werk of bij vrienden moeten we de goede dingen delen, niet alleen praten over problemen en ons richten op bedreigingen. Als we ons concentreren op bedreigingen en dingen die kunnen gebeuren, bevinden we ons in een constante overlevingsmodus die veel stress en slaapproblemen zal veroorzaken.

Hoe ermee om te gaan

Voel je niet de hele tijd verantwoordelijk voor alles en iedereen. We kunnen de problemen in ons leven van onze vrienden en het Midden-Oosten conflict of de ellende in de wereld niet oplossen. Focus op goed nieuws en kijk naar al het goede dat we hebben en dat we kunnen laten gebeuren, zelfs als het alleen maar plezier beleeft aan familie of vrienden. Ga uit van een constante overlevings- en bedreigingsmodus die ons alleen maar zal benadrukken. Neem elke dag 5 minuten om je op het goede te concentreren en al het slechte uit te moffelen.

We nemen de klus mee naar huis

We nemen de klus mee naar huis

Ga niet naar huis en neem geen werk mee dat we moeten uitschakelen om te ontspannen en op te laden. Blijf niet stilstaan ​​bij een onvoltooide takenlijst - we kunnen alleen ons best doen op het werk in de tijd die we hebben.

Hoe ermee om te gaan

Naast een to do-lijst moet u een afgemaakte lijst hebben en kunt u goed kijken naar alles wat we hebben voltooid voordat u het kantoor verlaat. Neem het gevoel dat we ons die dag op ons werk thuis hebben gegeven en met ons uit gaan.

Dit citaat dat me inspireerde toen ik bij Disney werkte, is nog steeds iets waar ik elke dag op vertrouw:

waltdisneywhyworryquote

We vergeven onszelf niet

We vergeven onszelf geen vergissing

We hebben vaak een moeilijke tijd om onszelf een vergissing te vergeven. Toen we een fout maakten of een slechte dag op het werk hadden, voelen we ons soms al heel lang ongerust en slecht.

Hoe ermee om te gaan

Vergeef jezelf je eigen fouten en ga verder met een positieve houding. Als je je best hebt gegeven op het werk en nog steeds een deadline hebt gemist, stop je met een doelwit of maak je een fout eindeloos zorgen maken. Het is al in het verleden terwijl je je er nog steeds zorgen over maakt.

Wees niet je ergste criticus

We bekritiseren onszelf slechter dan de meeste anderen

We hebben de neiging om onszelf te overacteren en voortdurend kritiek te leveren. We vinden fouten waar anderen zelfs iets goeds over ons kunnen zien. We zien problemen die misschien op zijn best kleine problemen zijn.

Hoe ermee om te gaan

Wees aardig voor jezelf. Denk aan wat goed ging op een slechte dag. Misschien heb je op een slechte dag op het werk duizenden taken uitgevoerd en veel andere dingen in de juiste richting vooruit gezet. Je hebt geen fatale pijn of ziekte en het lukte je zelfs om de dag eindelijk goed door te komen. Morgen zal een nieuwe dag zijn om iets geweldigs te beginnen, jij bent degene die de stemming voor jezelf zet.

We nemen geen tijd om te reflecteren en ons aan te passen

We hebben medelijden met het niet hebben van de doelen die we hebben gesteld

Hoeveel hebben al de nieuwjarenresoluties opgegeven? We stellen onszelf vaak een doel en dan hebben we medelijden met onszelf of raken gefrustreerd door falen.

Hoe ermee om te gaan

Reflect neem 5 minuten per week om te reflecteren op uw doelen. Pas je doelen aan jezelf en aan je leven aan. We moeten onze doelen opnieuw bekijken en opnieuw bepalen, en zelfs de manier om ze constant te bereiken. Richt je niet op het feit dat je niet focust op waar je het volgende wilt komen en waar je vandaan komt.

Conclusie Vecht tegen het negatieve

  • Zorg goed voor jezelf en je energie zet jezelf niet uit
  • Vergeef jezelf en wees aardig voor jezelf
  • Neem de tijd om opnieuw in te stellen of bij te stellen wat u wilt bereiken. Stel uzelf in staat u aan te passen aan nieuwe situaties en nieuwe doelen en paden te creëren

 

Mit STARMAZING.de moderne Business-Fotos für Karriere und Bewerbung online erstellen, ohne das Haus zu verlassen.Laat een antwoord achter

%d- bloggers vinden dit leuk:
Spring naar werkbalk
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close