advertenties

Wat is uw carrière waard?

Voordat we nadenken over een nieuwe carrièrestap, willen we ook weten wat de waarde van ons CV is. Tot nu toe alleen salarisrapporten of indicaties beschikbaar op Glassdoor om te controleren hoeveel anderen verdienen of hoeveel de statistieken zeiden dat we konden verdienen.

Jobsearch-engine Adzuna biedt nu een service aan om onze cv's te waarderen door ze te uploaden. Als alternatief kunnen LinkedIn-profielen worden gewaardeerd door Adzuna. Nu kunnen we in seconden een evaluatie krijgen van hoeveel onze carrière waard is; althans volgens Adzuna.

Adzuna is opgericht door de voormalige CEO en het voormalig hoofd Marketing van Gumtree Andrew Hunter en Doug Monro. Deze nieuwe service die beschikbaar is in verschillende Europese landen en de VS kan ons helpen meteen te weten wat onze volgende stap in onze carrière waard kan zijn en ons helpen de fout te overwinnen door onze eigen waarde te onderschatten.


advertenties

Laat een antwoord achter

%d- bloggers vinden dit leuk:
Spring naar werkbalk
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close