Waar gaan artsen en wetenschappers naartoe?

Artsen en wetenschappers zijn overal op zoek naar. Een goede vriend van mij, een dokter in Duitsland, vertelde me ooit dat hij net opduikt in een ziekenhuis als hij op zoek is naar een nieuwe baan. Terwijl LinkedIn en Xing vooral ondernemers aantrekken, verkoop- en marketingprofessionals waar wetenschappers en artsen rekening mee houden een verandering in carrière? Een nieuwe trend misschien ingesteld door wetenschapper en medische site researchgate. Researchgate is in 2008 door twee artsen en een computerwetenschapper opgericht om wetenschappelijke studies en onderzoeksactiviteiten over de hele wereld uit te wisselen. Tegenwoordig gebruiken meer dan 13 miljoen wetenschappers Researchgate. Onlangs heeft researchgate een carrière- en wervingsdienst toegevoegd om wetenschappers, artsen en instellingen bij elkaar te brengen. Zoals hotelcarrière een niche-jobportaal voor het toerisme, zou dit een nichekampioen kunnen worden, niet alleen in het bevorderen van onderzoek, maar ook in het vinden van een nieuw kruispunt voor wetenschappers en artsen om nieuwe carrières te verkennen.

De meeste artsen en wetenschappers hebben tot nu toe wegblijven van grote carrière-netwerken of jopportals zoals career builder of Monster en job search engines zoals Indeed.com.

Dit zou een nieuwe Poort kunnen openen voor het verbeteren van het leven en de carrière van de meer dan 13 miljoen wetenschappers op Researchgate. Een prominente plek ook vinden deze zeer gevraagde en gekwalificeerde persoonlijke en een nieuw pad voor instellingen ziekenhuizen en onderzoeksfaciliteiten om het juiste talent te vinden. Het is opwindend om te zien hoe dit de manier zal veranderen waarop wetenschappers en artsen nieuwe uitdagingen aangaan en nieuwe carrièremogelijkheden online vinden. Tot dusverre heeft het merendeel van hen het internet vermeden om een ​​nieuwe carrière te vinden. Dit zou een nieuwe ontwikkeling kunnen zijn waardoor wetenschappers hun opties en carrières heroverwegen en deze gemeenschap openstellen voor de online wereld van carrièreverandering.

 

 

Laat een antwoord achter

%d- bloggers vinden dit leuk:
Spring naar werkbalk
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close