advertenties

Thinkspain met nieuwe jobsite

Thinkspain een van de belangrijkste sites voor Engelssprekenden om banen in Spanje te zoeken heeft zijn Jobsectie bijgewerkt. Een broodnodige update maakt het veel eenvoudiger om taken te bekijken om een ​​profiel aan te maken en toe te passen. Thinkspain verschijnt ook op de psanish-versie van Indeed.com en bereikt een breed Europees publiek. Deze nieuwe update verbetert de manier waarop u kunt zoeken en solliciteren en zal zeker veel meer Europeanen aantrekken om nieuwe functies aan te vragen. De oude versie leek een achterhaalde, bijna onleesbare joblisting, nu heeft thinkspain een nieuwe werkervaring gecreëerd.

Dit zal een belangrijke bron zijn voor Engelssprekende werkzoekenden in Spanje.

 

advertenties

Laat een antwoord achter

%d- bloggers vinden dit leuk:
Spring naar werkbalk
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close